Veelgestelde vragen

Algemeen

Audityx is een software die specifiek is ontworpen voor bedrijfsrevisoren en hun teams. Deze oplossing biedt een reeks geïntegreerde modules om het beheer van opdrachten te optimaliseren en de efficiëntie binnen uw kantoor te verbeteren, volledig in overeenstemming met de ISQM-norm.

Audityx omvat verschillende modules: ISQM, Missions, Knowledge, Timesheet en Invoice. Elk is ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften van revisoren.

Audityx is bedoeld voor alle soorten revisoren: solo-practitioners, revisoren met een team van auditoren, revisiekantoren, evenals nationale en internationale netwerken.

Audityx is bedoeld om bedrijfsrevisoren de meest complete opdrachtbeheeroplossing op de markt te bieden.

De geïntegreerde benadering, de vooraf ingestelde modules en de responsieve en gepersonaliseerde klantenservice maken het een unieke keuze, geschikt voor alle soorten kantoren.

Modules en functionaliteiten

  • ISQM: Eenvoudig beheer van naleving van de ISQM 1 & 2 normen, vooraf ingesteld voor snelle implementatie.
  • Missions: Volledig overzicht van opdrachten, vooraf ingesteld met naadloze integratie van ISQM-processen.
  • Knowledge: Kennisbasis met meer dan 1.500 voorgevulde fiches, continue updates, aanpasbaar en geïntegreerd met Missions.
  • Timesheet: Real-time tracking van gewerkte uren, werkbelastingbeheer, integratie met Invoice voor facturering.
  • Invoice: Geoptimaliseerde facturering en geïntegreerd met Timesheet.

De modules van Audityx zijn ontworpen om naadloos te integreren, waardoor een gecentraliseerd en efficiënt beheer van uw opdrachten mogelijk is, een nauwkeurige opvolging van de tijd die aan elke taak is besteed, en een vereenvoudigde facturering, terwijl een strikte naleving van de ISQM-normen behouden blijft.

Ja, de ISQM-module is volledig geïntegreerd en voldoet aan de ISQM 1 en 2 normen.

Bovendien is het vooraf ingesteld voor snelle implementatie, waardoor kantoren onmiddellijk aan de regelgevingseisen kunnen voldoen.

Timesheet biedt real-time tracking van gewerkte uren voor het kantoor en/of de klanten, vooruitziend werkbelastingbeheer, en integratie met Invoice om het berekenen van factureerbare bedragen automatisch te doen.

Elk module van Audityx kan gedeeltelijk worden ingesteld op basis van de specifieke behoeften van uw kantoor, of het nu gaat om het aanpassen van processen, beheren van toegangsrechten of aanpassen van bestaande proceduremodellen in Missies en ISQM.

Voor meer technische aanpassingen staat onze klantenservice klaar om u te ondersteunen.

Gebruik en parametrering

Audityx is een webapplicatie die direct toegankelijk is via een beveiligde URL, zonder lokale installatie.

Voor de configuratie begeleidt ons team u bij elke stap. Zij zorgt voor de creatie van de hosting en importeert uw gegevens in Audityx.

Bij de bevestiging van het aanbod ontvangt u verschillende bestanden om de benodigde informatie voor het toevoegen van uw medewerkers en het definiëren van hun rollen en toegangsrechten door te geven.

Het beheren van de rechten van bestaande gebruikers kan rechtstreeks vanuit de Audityx-interface worden gedaan. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, die u hierbij zal helpen.

De gegevensimport in Audityx hangt af van het volume en de complexiteit van de te migreren gegevens. Voor grote volumes of specifieke configuraties wordt het aanbevolen om contact op te nemen met onze klantenservice voor gepersonaliseerde ondersteuning.

Standaard is Audityx beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels. Andere talen kunnen op aanvraag beschikbaar worden gesteld, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Klantdocumenten kunnen in het Duits worden geleverd.

Ondersteuning en hulp

U kunt de technische ondersteuning van Audityx bereiken via e-mail op het specifieke helpdeskadres. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het gebruik van onze modules.

Audityx biedt ondersteuning via telefoon, e-mail en videovergaderingen, met verschillende niveaus van hulp, afhankelijk van uw behoeften.

De updates van Audityx worden automatisch beheerd door ons technische team. U hoeft geen actie te ondernemen om hiervan te profiteren. Elke update wordt uitgerold zonder onderbreking van de dienstverlening, zodat u altijd met de nieuwste versie van de software werkt.

Ja, Audityx biedt een gebruikershandleiding en gebruiksgidsen die direct toegankelijk zijn vanuit de software-interface. Deze bronnen zijn ontworpen om u te helpen snel alle functionaliteiten van de software te beheersen en er het meeste uit te halen.

Beveiliging en privacy

Audityx vertrouwt op betrouwbare onderaannemers die geavanceerde beveiligingsprotocollen implementeren om uw gegevens te beschermen. Dit omvat regelmatige back-ups, veilige hosting en encryptiemaatregelen om elke inbraak of gegevensverlies te voorkomen.

Uw gegevens worden gehost op beveiligde servers in België, met regelmatige back-ups om de integriteit en beschikbaarheid te waarborgen. Onze onderaannemers voldoen strikt aan de regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging, wat zorgt voor maximale bescherming.

Ja, Audityx en zijn onderaannemers hebben de nodige procedures geïmplementeerd om te voldoen aan de AVG-regelgeving, wat de bescherming en vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens garandeert.

Ja, de rol van Systeembeheerder stelt u in staat om de toegangsrechten van elke gebruiker binnen uw kantoor te definiëren en te beheren. Deze functionaliteit stelt u in staat om de permissies op een veilige manier te beheren, zodat elke medewerker alleen toegang heeft tot de informatie en functionaliteiten die relevant zijn voor zijn rol.

Abonnement

Audityx biedt verschillende licentietypes die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk kantoor:

  • Voor de ISQM-module:
    • Licentie FULL: Toegang tot de volledige module en alle functionaliteiten
    • Licentie LIGHT: Raadgevende toegang met beperkte functionaliteiten, ontworpen voor secretaresses en/of externe gebruikers van het kantoor. 
    • Licentie STUDENT: Gratis toegang voor 2 x 2 maanden, ideaal voor studenten in de leerfase.
  • Voor de andere modules van AUDITYX:
    • Licentie FULL: Toegang tot de volledige module(s) en alle functionaliteiten.
    • Licentie STUDENT: Gratis toegang voor 2 x 2 maanden, ideaal voor studenten in de leerfase.

De kosten van elke licentie zijn gebaseerd op een maandelijks tarief per gebruiker. Kortingen zijn beschikbaar voor kantoren die meerdere modules afnemen en/of een groot aantal gebruikers hebben.

Audityx werkt op basis van een maandelijks abonnementsmodel per gebruiker, met bijkomende kosten voor hosting, back-ups en onderhoud. De facturering gebeurt vooruit.

Om uw abonnement te upgraden of te wijzigen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice. U ontvangt een gepersonaliseerd aanbod om de gewenste wijzigingen te bevestigen. Zodra het aanbod is aanvaard, zullen wij uw abonnement snel bijwerken om aan uw nieuwe behoeften te voldoen.

Opleiding en onboarding

Audityx biedt een gratis startopleiding via videovergadering, evenals betaalde opleidingen op aanvraag, variërend van basisopleidingen tot geavanceerde (Master) opleidingen.

Voor elke aanvraag voor een betaalde opleiding ontvangt u een gedetailleerd aanbod.

De startopleiding duurt doorgaans tussen 1 en 2 uur.

Afhankelijk van de geselecteerde modules en uw betrokkenheid, duurt de volledige onboarding gemiddeld 1 tot 2 weken, inclusief de configuratie en kennismaking met de functionaliteiten.

Ja, u kunt een gratis gepersonaliseerde demonstratie aanvragen door contact met ons op te nemen via het formulier onderaan deze pagina.

We zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een vervolgopleiding voor onze gebruikers, om hen te helpen op de hoogte te blijven van nieuwe functies en het meeste uit Audityx te halen.

Contact

U kunt ons bereiken via de volgende contactgegevens:

  • Algemeen e-mailadres: info@audityx.com
  • Telefoonnummer: +32 (0) 471 / 49 34 11
  • Postadres: Rue de l’Arbre à la Croix, 293 4460 Horion-Hozémont, België

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat om commerciële informatie, het aanvragen van een demonstratie of een andere specifieke vraag.